Engelska
  Svenska
BatteryUpgrade.se DustDeal.se
$
SEK
LightUpgrade.se
Hem | Produkter | Min Sida | Kundvagn

Din kundvagn är tom

Recensioner

Flera recensioner...

Garanti
  30-dagars pengarna tillbaka garanti!
Vårat mål för varje order: en tillfredställd kund. Så därför förutom garanti och RMA, Ger vi också en 30-dagars pengarna tillbaka garanti! Om varan inte är upp till dina förväntningar eller om du har ångrat dig, så får du pengarna tillbaka. Vi kräver dock att produkten skickas tillbaka i oöppnad originalförpackning inom 30 dagar efter att varan var levererad.

Var god och notera: för att berättigas till att kunna få tillbaka dina pengar, måste du först kontakta kontakta supporten och invänta instruktioner innan du skickar tillbaka produkten.
  Garanti
12 månaders garanti

Alla våra produkter har 12 månaders garanti. Garantin gäller ifall kunden har installerat och brukt produkten ordentligt.

Vänligen notera att lamporna är förbrukningsvaror. Följ instruktionerna som är angivna av tillverkaren för tillbehören, eller belysningsanläggningen.

  RMA

Om du har problem med en produkt du har köpt ifrån oss, var vänlig kontakta us först. Vi kommer att bearbeta din förfrågan och försöka att finna en lösning för ditt problem. Om problemen inte kan bli lösta på grund av våran hjälp-personal så kommer vi att generera ett RMA nummer (Return Material Authorization) till dig. Vi returnerar din produkt i ett förpackad brev. Vänligen säkra att RMA nummeret är synligt på utsidan av brevet och är skrivet på ett papper i brevet. Med hjälp av ditt RMA nummer kan vi identifiera produkten när den anländer till oss. Ifall det visar sig att produkten som kommit tillbaka inte fungerar så kommer en ny produkt fraktas utan extra kostnad.
Vänligen notera. Vi kan inte bearbeta returnerade varor ifall du inte har fått ett RMA nummer.Gratis frakt i hela världen!


LightUpgrade.se: Säker butik - Vi respekterar din integritet – Säkra betalningar PayPal
LightUpgrade.se Webutation reputation score: excellent Comodo secure SSL Mastercard securecode - Läs mer Verified by Visa - Läs mer American Express

copyright © 2004 - 2019


För att vår webbsida ska kunna fungera bra, använder vi oss av cookies. Läs vår cookie policy. om du använder vår webbsida, antar vi att du godkänner det.

Godkänn
X